Verkkokaupan menestystekijät ja blockchain B2B-liiketoiminnassa

Tiimimme kiittää kaikkia osallistuneita! 

4. kesäkuuta 2019 · Klaus K, Rake-sali, Helsinki

HubSpot Landing Page Banner Biz Webinar small-1

Miten B2B-yritykset voivat hyödyntää verkkokauppaa ja lohkoketjuteknologiaa liiketoiminnan digitalisoinnissa?

B2B-verkkokaupan ja digitaalisen kaupankäynnin volyymin ennustetaan ohittavan B2C-volyymin 2022 mennessä. Miten teidän organisaationne on varautunut muutokseen?

Tervetuloa inspiroitumaan ja verkostoitumaan Liferay Nordicin ilmaiseen aamiaisseminaariin 4.6.2019. Aamun aikana pohdimme:

  • Millaisia haasteita etenkin B2B-yritykset kohtaavat digitaalisessa kaupankäynnissä ja miten niitä voidaan taklata
  • Mikä rooli modernilla B2B-verkkokaupalla on digitaalisen asiakaskokemuksen ja asiakasuskollisuuden parantamisessa
  • Millaisia vaatimuksia nämä asettavat yrityksille ja valittavalle teknologialle
  • Mitä mahdollisuuksia lohkoketjuteknologia (blockchain) ja verkkokauppa yhdessä tarjoavat organisaatioille

Aamiaisseminaari on suunnattu etenkin keskisuurten ja suurten B2B-yritysten IT- ja liiketoimintapäättäjille sekä asiakaskokemuksen digitalisoinnista vastaaville henkilöille, lisäksi toivotamme tapahtumaan lämpimästi tervetulleeksi kaikki aiheesta kiinnostuneet.

Tutustu ohjelmarunkoon alla ja rekisteröidy nyt!

Ohjelma ja puhujat

08.45 Rekisteröityminen ja seminaarin avaus

9.15 Puheenvuorot alkavat

*Digitaalinen kaupankäynti B2B-markkinassa: haasteet, trendit ja onnistuneen strategian perusteet (IDC Research*)
Hanna Ilén, General Manager, Liferay Nordic

Kuinka B2B-verkkokauppa ja digitaalinen asiakaskokemus muodostavat yhdessä alustan tulevaisuuden kasvulle ja miksi nyt on oikea aika toimia?
Jaakko Kankaanpää, Senior Business Advisor, Ambientia

Designing a New Future with Blockchain and How It Impacts Digital Commerce
Joaquín Cabezas Flórez, Head of Smart Apps, Izertis ja John Feeney, Sr Sales Engineer, Liferay. Puheenvuoro on englanniksi.

11.15 Tilaisuus päättyy

*IT- ja teknologia-alan johtava markkinatutkimusyhtiö IDC selvitti tuoreessa raportissaan B2B-verkkokaupan ja digitaalisen asiakaskokemuksen trendejä ja menestystekijöitä. Raporttia varten on haastateltu 150 eurooppalaisen suuren B2B-yrityksen päättäjää.

Hanna Ilén

General Manager, Liferay Nordic Oy
Hanna vastaa Liferayn liiketoiminnoista Pohjoismaissa. Hän kannustaa B2B-organisaatioita näkemään digitalisaation tuoman muutoksen mahdollisuutena ja rohkaisee haastamaan pölyttyneitä ajattelu- ja toimintatapoja – ja jopa tekemään virheitä.

Joaquín Cabezas Flórez

Head of Smart Apps, Izertis
Joaquin auttaa edustamansa yrityksen Izertiksen kanssa organisaatioita digitaalisessa muutoksessa teknologian, konsultointipalvelujen ja ulkoistamisratkaisujen avulla - hyödyntäen mm. IoT- ja blockchain-teknologiaa. Eri teknologioita ja metodeja hyödyntämällä hän haluaa löytää aina parhaan ratkaisun annettuihin digiajan haasteisiin.

Jaakko Kankaanpää

Senior Business Advisor, Ambientia
Jaakko Kankaanpäällä on yli 20 vuoden kokemus digitaalisesta mediasta ja verkkoliiketoiminnasta. Hän toimii evangelistana ja senior business advisorina Ambientialla asiantuntemusalueinaan strategiakehitys, verkkokauppa, analytiikka ja digitalisaatio - suurimpina asiakkuuksina mm. Autoverkkokauppa.fi. Vuosien varrella hän on ehtinyt toimia mm. Netrauta Finlandin co-founderina sekä useiden verkkokauppa- ja kasvuyritysten neuvonantajana ja intohimoisena enkelisijoittajana (mm. Klevu Oy).

John Feeney

Sr. Sales Engineer, Liferay
John työskentelee Senior Sales Engineerin roolissa Liferayn Irlannin toimistolta käsin. Hän aloitti uransa Java-kehittäjänä ja toimi mukana useissa eri tele- ja rahoituspalvelualan yritysten hankkeissa. Nykyisin hän keskittyy myynnin tekniseen tukemiseen.

Erottajankatu 4C, Rake-sali
04.06.2019
8.45 - 11.15

Klaus K Hotelli, Rake-sali, Helsinki

Kulku Rake-saliin hissillä osoitteesta Erottajankatu 4C. Tilaan pääsee myös hotelli Klaus K:n kautta, Bulevardi 2-4 00120 Helsinki.

Rekisteröidy nyt